Vinter VIP turnering hos 24h Poker

Lørdag den 21. februar 20.30 dansk tid åbner 24h Poker dørene op for en særdeles spændende turnering hvor du kan spille med om mere end 20.000 kroner i garanteret præmiepulje. Navnet er Winter VIP Tournament og man kan komme med for bare 10 VIP point. Optjener du 10 VIP point eller mere 24 timer inden turneringen starter er du sikret en plads, og der er pengepræmier garanteret til de 200 bedst placerede spillere. 24h Poker har desuden valgt at sætte en grænse på 5000 tilmeldte spillere, så det kan være en god ide at være hurtigt ude.

Åben for alle

Denne turnering er åben for alle spillere der har en konto hos 24h Poker og imødekommer deres krav om at optjene 10 VIP point. Det er dog meget vigtigt at du optjener de omtalte point 1 dag før turneringen finder sted, for ellers er det ikke muligt at tilmelde sig. Kan du dog klare skærene er du sikret en lækker turnering med masser af fine præmier. Med €3000 i garanteret præmiepulje er dette et super godt tilbud, og det kan derfor kun anbefales at man tilmelder sig hurtigst muligt så man kan være med.

€500 poker bonus

Det er ikke kun vilde kampagner og lækre præmier man kan få del i hvis man vælger at blive kunde hos 24h Poker. Her finder du nemlig også en stor 100 % bonus på op til €500 som gives til nye spillere der opretter en konto og indbetaler penge. Udover denne gode bonus kan du også være en del af deres VIP program der giver mulighed for kontante bonusser så snart man stiger i niveau, og man er derfor sikret masser af værdi hvis man vælger netop denne udbyder.

Kom med til turneringen den 21. februar 20.30 dansk tid og vind din andel af €3000.

Prøv 24h Poker