Vind speciel luksus weekend hos Mermaid Poker

Mermaid Poker har netop lanceret en hel ny kampagne hvor du kan vinde en helt overdådig weekend i Nordsjælland i september måned. Hele 10 spillere vil blive inviteret med til en weekend der byder på masser af spændende og sjove oplevelser krydret med forplejning i verdensklasse. Denne enestående kampagne hos Mermaid Poker er din vej til at møde andre spillere og få en lille smag af hvordan livet som pokerstjerne ville være. Alt du skal gøre er at vinde en af de ti pakker, og så kan du se frem til en oplevelse udover det sædvanlige.

Adslapning og aktiviteter

Hver pakke vil give vinderen en weekend sammen med 9 øvrige spillere hvor i skal bo i et stort hus og bare hygge jer. Mermaid Poker vil stå for privat coaching, backgammon turnering, forplejning, fælles søndags grind og meget andet. Der er nærmest ingen grænse for hvad de ihærdige drenge fra Mermaid Poker har i vente for vinderne af de lækre pakker, så benyt denne chance for at vinde noget som ingen andre udbydere kan give til deres kunder.

Kampagne ender i august

Der vil være 6 pakker på spil i et stort rake race der starter den 15. juli og slutter den 31. august. Begge dage tæller med i den samlede stilling, og de 6 spillere som optjener flest point i denne periode vil være sikret en pakke til den luksuriøse weekend som altså finder sted den 9-11. september i år.

Udover et rake race har MTT spillere også mulighed for at få fat i en pakke ved at deltag i flere forskellige specielle turneringer som selvfølgelig kun er for kunder hos Mermaid Poker.

Lad være med at gå glip af denne mulighed for at komme med til Nordsjælland når Mermaid Poker afholder en weekend udover det sædvanlige hvor alt hvad hjertet begærer, er sørget for.

Vi ses hos Mermaid Poker til skattefri poker og masser af store kampagner.