Vind op til USD 1000 med pengestigen hos Bet365 Poker

Hvis du godt kan lide at spille cashgame poker, og så meget poker som muligt. Så kan du vinde op til $1.000 kroner i ekstra kontanter om ugen hos Bet365 Poker.

Det er virkelig nu at du skal bevise at du er en hård negl til at spille online cashgame. Fordi det er nu at du kan vinde op til $1.000 kroner ekstra, oven i de andre pengepræmier. Hvis du deltager i pengestigen som er den nye online pokerkampagne hos Bet365 Poker.

Med pengestigen kan du spille dig til en helt masse ekstra skattefrie kontanter, udover dem du ellers vinder når du sidder ved kontantbordene og renser af. Det er med andre ord gratis penge du kan få, ved siden af dem du vinder ved bordene.

Du skal bare logge dig ind på din Bet365 Poker konto, og gå til kampagne afdelingen. Her finder du yderligere detaljer omkring pengestige kampagnen. Og det er også her at du kan og skal tilmelde dig til kampagnen, inden du er kvalificeret til at deltage.

Når du har tilmeldt dig, så er det bare at gå ombord i de mange cashgame borde du kan finde hos Bet365 Poker. Du bestemmer selv hvor du vil spille, og hvor mange borde du vil spille på. Det eneste krav er, at du spiller poker for ægte penge.

Hvis du virkelig gør en stor indsats, og spiller på flere borde på samme tid. Så øger du dine vinderchancer betydeligt, da det er et spørgsmål om hvor meget du spiller og ikke hvor meget du vinder. Jo flere merit point du kan samle sammen, jo større bonus og pengepræmie kan du vinde.

Det maksimale du kan vinde med pengestigen, er en ugentlig pengepræmie på intet mindre end $1.000. Det lyder måske ikke af så meget, men det er noget du skal se som gratis penge. Penge du bare får forærende, oven i de andre penge du forhåbentligt har vundet ved cashgame bordene.

Pengene fra pengestigen, er naturligvis også 100 % skattefrie. Så der er med andre ord, ingen undskyldninger for at du ikke skal deltage.

Det er endda 100 % gratis at oprette sig som kunde hos Bet365 Poker, og når du har registreret dig som kunde. Så kan du ved at opgive bonuskoden POKERNET, gøre krav på helt op til $1.000 kroner i velkomstbonus fra Bet365 Poker. Brug af bonuskoden giver også adgang til 500 videoer lavet af danske videoinstruktører. Disse kan ses på pokernet.dk, det største pokerforum i Danmark.