Vind en tur til Irish Open 2012 hos Unibet Poker

The Irish Open er en af de mest populære live turneringer der spilles hvert år i Europa, og nu giver Unibet Poker alle deres spillere muligheden for at komme med.

Du kan derfor fra nu af og frem til at eventen bliver spillet, kvalificere dig online. Satellitturneringerne starter på €2.75+€0.25 i indskud, så alle har en fair chance for at vinde en komplet pakke.

Værdien af disse pakker er på €4600, og der er tænkt på alle de udgifter som du måtte have i forbindelse med din deltagelse.

Fornemt hotel

Unibet Poker giver alle deres vindere et indskud til Main Event der har en værdi af €3200+€300 samt 5 nætter på det fashionable Burlington Hotel inklusiv morgenmad og mere til.

Der er nemlig også €655 til at dække flybilletter samt lommepenge. Du har derfor en rigtig god tur at se frem til såfremt du bliver en af kvalificerende spillere, så det er bare med at komme i gang med at få sikret sig en pakke til eventen hurtigst muligt.

Satellitturneringerne kører non stop, og den 25. marts vil den endelige finale finde sted. Her koster det €500+€50 at købe sig ind, og der vil være en dyb struktur som er til fordel for alle deltagere.

Øvrige events i år

Det er dog ikke kun Irish Open 2012 som du kan kvalificere dig til hos Unibet Poker i år.

Lige nu afholder de også satellitturneringer til den store World Poker Tour turnering som bliver spillet i Marbella senere på året.

Her kan man således også vinde en komplet pakke, så hvad enten du er til Irland eller Spanien, er der noget at hente hos Unibet Poker.

Registrer din konto allerede i dag og modtag en 100 % velkomstbonus på op til 1000 kroner.

Tjek også hvordan du kan få op til 30 % i rakeback hver uge!

Opret dig hos Unibet Poker