Udfordrer folkene bag NordicBet Poker

Det er altid sjovt at udfordre andre til et spil poker, og nu giver NordicBet Poker dig muligheden for at udfordre deres dygtige medarbejdere. Det hele sker den 10. januar 19.15 dansk tid hvor du for en pris på €20+€2 kan spille med om €2000. Det er dog ikke kun en stor garanteret præmiepulje som er på menuen i denne turnering. Slår du en af deres medarbejdere ud vil der nemlig være en billet til den store Superweekend Satellitturnering som har en værdi af €55. Der er derfor masser af kontante grunde til at man skal ofre lidt penge på at være med i denne turnering.

5 bounty præmier

I alt 5 medarbejdere fra NordicBet Poker vil sidde klar ved den virtuelle filt den 10. januar hvor turneringen finder sted, og det giver dig ret gode chancer for at vinde en af de lækre billetter til den endelige satellitturnering hvor du har mulighed for at vinde en uforglemmelig weekend i Tallinn. Indskuddet på €22 for at spille med er en smule højt, men til gengæld kan du altså også glæde dig over at €2000 er garanteret udover de 5 billetter.

€25 direkte eller €1000 i bonus

Har du endnu ikke en konto hos NordicBet Poker kan det være en god ide at få en. Du har nemlig mulighed for at få enten €25 kontant eller op til €1000 i normal bonus når du vælger at lave din første indbetaling af penge. Den kontante bonus er særdeles god da den vil blive sat ind på din konto 24 timer efter dit indskud, og så er der altså €25 mere at spille for uden at du skal spille så meget som en enkelt hånd.

Spil med den 10. januar hos NordicBet Poker når denne turnering finder sted, og vælg selv din bonus.

Åben din konto hos NordicBet Poker