Stor Twin Peaks Jackpot hos William Hill Poker

Hvis du endnu ikke har prøvet at spille med i de daglige Twin Peaks Jackpot turneringer hos William Hill Poker, er der netop kommet ekstra gode grunde til at prøve dem.

Jackpotten er nemlig nået til helt nye højder og det betyder at du kunne vinde over $7500 hvis du skulle vinde begge turneringer den samme dag. Det koster kun $4+$1 at spille med i hver turnering og skulle du blive sejrsherre i dem begge vil du altså modtage en uhørt høj gevinst for en meget lille indsats.

Er du derfor vild med turneringer bør du prøve disse der spilles dagligt hos William Hill Poker.

Vind bonus

Du behøver ikke engang at vinde begge turneringer den samme dag for at få ekstra penge ud af det. Ender du i top 5 i begge turneringer vil du nemlig modtage en $100 bonus som et plaster på såret for at du ikke gik hele vejen og derfor er der virkelig tale om høj værdi for alle dem der spiller med. Det lave indskud på bare $4+$1 er noget som alle har råd til at betale.

Kun for William Hill kunder

Dette gode tilbud er kun tilgængeligt for kunder hos William Hill Poker, så du skal altså have oprettet en konto på deres side hvis du vil være med i den daglige jagt på den store jackpot. Det kan med fordel nævnes at William Hill Poker er det klart bedste valg hvis man har overvejet at begynde at spille på iPoker netværket.

Her finder du nemlig en stor 200 % bonus på op til $2000, et væld af kampagner, og et rigtig fornuftigt VIP program der indeholder store belønninger for loyale spillere.

Opret dig derfor hos William Hill Poker nu og spil med i Twin Peaks hver dag.

Få bonus og spil med i Twin Peaks turneringerne her!