Spil med om USD 50000 garanteret med Everest Poker

Søndag er den sidste dag i ugen. Weekenden er ved at være slut og arbejdet kalder snart igen. Heldigvis kan du gøre din mandag noget sjovere med Everest Poker. I deres store ugentlige søndagsturnering kan du nemlig spille om hele $50.000 i garanteret præmiepulje hver eneste søndag. Turneringen starter 19.00 hver søndag og har et indskud på blot $100+$9. Alle spillere vil starte med hele 5.000 i chips, og strukturen er særdeles spillervenlig.

Masser af plads til spil

Med både en stor start-stack og en struktur der kun går op i niveau hver 15. minut er der plads til masser af spil i den store $50.000 garanterede turnering med Everest Poker. Turneringen er kendt for at tiltrække masser af dårlige spillere, og er et godt supplement til øvrige online turneringer.

Hvis indskuddet på $109 lyder en smule for pebret for dit budget er der heldigvis også masser af midler mod det. Everest Poker holder masser af satellit-turneringer alle ugens dage hvor du for så lidt som $1.10+$0.15 kan vinde dit sæde til den store spændende turnering.

Dermed er der masser af muligheder for at sikre sig en billet til det store brag hver eneste søndag eksklusivt hos Everest Poker. Turneringen sikrer vinderen mere end $10.000 i præmie hvilket omregnet er et godt stykke over 50.000 dejlige danske kroner.

Du skal ikke frygte at blive blindet ud med det samme

Den bløde struktur og den store start-stack gør at der er plads til masser af spil i turneringen, med andre ord skal du ikke frygte at blive skubbet ud i en all-in situation det første stykke tid af turneringen. Det gør at der er plads til meget mere spil og sikrer en bedre oplevelse for alle deltagere i turneringen. Gå ikke glip af dette brag af en turnering og vind dit sæde til turneringen allerede i dag eller tilmeld dig direkte for blot $100+$9 og spil med om minimum $50.000 hver søndag i Everest turneringer

Lav Everest konto her!