Spil med i Sunday Kickoff hos PokerStars

Hos PokerStars kan du hver søndag spille med i flere af deres fede søndagsturneringer hvor millioner af dollars er på højkant. En af de mere spændende turneringer om søndagen er den store Sunday Kickoff hvor du allerede fra 14.00 dansk tid har mulighed for at spille med om mindst $75.000 i denne lækre turnering. Indskuddet i Sunday Kickoff er på $100+$9 og hører derfor til i midten af hvad denne type turneringer koster at deltage i. Der findes dog masser af glimrende muligheder for at komme med langt billigere hvis det er noget du kunne tænke dig.

Siden spar konge var knægt har PokerStars nemlig sat en ære i at sende håbefulde pokerspillere med til de helt store live og online turneringer. Man kan nærmest sige at PokerStars har en specialitet for sende spillere med til store turneringer, så derfor er det selvfølgelig muligt at komme med til Sunday Kickoff for en brøkdel af hvad indskuddet egentlig lyder på.

Masser af tours døgnet rundt

24 timer i døgnet kan du som spiller hos PokerStars finde et bredt udvalg af satellitturneringer der kan sende dig med til de turneringer som du ellers ikke selv har råd til at købe dig ind i. Disse satellitturneringer har desuden ofte et lavt niveau da mange spillere prøver at komme med til de større turneringer selvom de måske ikke er så erfarne i poker.

Foruden den store Sunday Kickoff turnering hos PokerStars kan du også spille med i den store Sunday Million hver søndag hvor mindst $1.000.000 vil være på højkant. Kvalificer til en af de store turneringer hos PokerStars allerede i dag og gør dig klar til et sandt eventyr den kommende søndag hvor de mange penge deles ud.

$600 i bonus

Få netop nu op til $600 i bonus ved at oprette en konto kvit og frit. Brug PokerStars kampagnekode PSP7824 når du opretter dig, så vil din stå på din konto så snart du indsætter penge første gang.