Spil med i MiniFTOPS Main Event hos Full Tilt Poker

Den årlige turneringsserie FTOPS på Full Tilt Poker har i de senere år fået selskab af MiniFTOPS som egentlig er den samme type af turneringsserie, bare med markant lavere indskud, og noget mindre præmiepuljer. Succesen har dog været enorm ved alle de forløbne udgaver af MiniFTOPS, og senere i aften kan du spille med når Main Event løber af stablen, og der er utrolige $1.000.000 at dyste om i garanteret præmiepulje for et indskud på blot $70+$5.

Alle muligheder for at vinde stort

Med den massive præmiepulje er der altså alle muligheder for at vinde en ekstra stor præmie inden året begynder at takke mod enden, og for det relativt lave indskud, er der masser af muligheder for at tage del i den store præmiepulje. Det er dog også muligt at sikre sig sin plads i Main Event ved at kvalificere til turneringen via flere forskellige satellit turneringer.

Jennifer Harman er vært for aftenens turnering og formatet bliver No Limit Texas Hold’Em, og med den vanvittigt store præmiepulje bliver der for alvor noget at spille om når pokerspillere fra hele verden tørner sammen i den store turnering der uden tvivl vil få besøg af en lang række danske spillere. Turneringen løber af stablen 22.00 søndag så man kan med fordel skrive en e-mail sin chef hvis et finalebord skulle være inden for rækkevidde tidligt mandag morgen.

Dette års udgave af MiniFTOPS har haft en samlet garanteret præmiepulje på $6.000.000 til trods for de relativt lave buyins, hvilket uden tvivl gør de spændende forskellige turneringer yderst attraktive for alle der ønsker at spille med om de store præmiepuljer uden at det ødelægger hele budgettet.

Skynd dig at tilmelde dig turneringen og dyst med om at få din andel af den store præmiepulje på $1.000.000 for blot et indskud på $70+$5. Der vil indtil turneringen begynder stadig køre billige satellitter til turneringen så man ikke behøver at hoste op med de $70+$5 det koster at deltage idet man altså kan kvalificere sig til Main Event gennem de mange Full Tilt Poker FTOPS kvalifikations turneringer.

Få $600 i bonus

Nye spillere modtager en Full Tilt Poker bonus på op til $600 hvilket er den maksimale bonus som pokersiden giver til spillere. Endvidere er det hos dette pokerrum man kan følge nogle af verdens største stjerner spille om millioner af kroner på daglig basis.

Sign up på Full Tilt Poker