Spil med i ChampionChip om $200.000 hver uge

Med de mange forskellige tilbud hver eneste uge hos de førende pokersites i verden byder Betfair Poker på en særdeles interessant turnering hver eneste søndag, hvor du for et indskud på $190+$10 kan spille med om den store garanterede præmiepulje på $200.000 i den store ChampionChip turnering.

Dyst med om de store præmier

Med den store garanterede præmiepulje og et relativt lavt indskud kan du dermed dyste med om de helt store præmier hver søndag med Betfair Poker, hvor vinderen som minimum går hjem med $32.000 dejlige skattefri dollars.

ChampionChip turneringen der afholdes af Betfair Poker er tilmed skattefri som alt andet spil hos Betfair, hvilket kun gør tilbuddet endnu bedre, da dine gevinster dermed ikke skal beskattes. Til trods for det relativt lave indskud, når man tager den garanterede præmiepulje i betragtning, er der et væld af muligheder for at kvalificere sig til den store turnering for få dollars igennem de daglige satellit turneringer, som kører døgnet rundt hos Betfair Poker.

Til trods for at mange spillere vælger at kæmpe med om den store præmiepulje hver eneste søndag, er mulighederne gode for dygtige og øvede spillere. Turneringen hører nemlig hjemme på Ongame netværket, hvor Betfair også holder til, og Ongame netværket har gennem mange år været kendt for at være et af de største netværk, hvor der er flest dårlige spillere. Det faktum gør at ChampionChip bliver yderligere interessant for alle dygtige og øvede spillere, der vil gøre et forsøg i den store turnering.
Strukturen i turneringen er særdeles spiller-venlig og giver plads til masser af spil. Med andre ord behøver du ikke bekymre dig om at du er nød til at gå all-in hurtigt i turneringen for at overleve, og det faktum gør det blot endnu mere attraktivt for dygtige spillere.

Turneringen har gennem årene været en fast genstand for store danske resultater. Således har vinderen af turneringen flere gange været en dansker, og flere af de skrappeste danske spillere beretter også om at niveauet i ChampionChip turneringen er blandt de blødeste, når det kommer til de store ugentlige søndagsturneringer. Med en god struktur, en massiv garanteret præmiepulje og et overkommeligt niveau bør alle spillere give sig selv chancen for at få fat i den helt store præmie, når ChampionChip hver uge løber af stablen hos Betfair Poker.

Få op til $2500 i bonus

Der bør yderligere pointeres at nye spillere kan op til $2500 i Betfair Poker Bonus, hvilket giver lidt ekstra at kvalificere sig for.

Download Betfair Poker nu.