Spil lyn hurtigt online poker hos PokerStars

zoom pokerÅben en PokerStars konto, og prøv det super fantastiske Zoom poker. Hvor det hele går meget hurtigere, og du kan prøve at spille på en helt ny og speciel måde.

Hvis du synes at pokeren er ved at være en smule kedelig, og du måske trænger til en smule forandring. Så kan det være, at det nye Zoom poker hos PokerStars er lige noget for dig.

Det nye Zoom poker er for dem, der elsker når der er fart over feltet. Det er en ny form for poker, hvor man ikke skal sidde og vente på at alle de gode hænder de skal komme. Men det fedeste er, at man ikke skal sidde og vente på at alle de andre får spillet deres hænder færdigt.

Noget af det mest kedelige ved pokeren. Det er hvis man har prøvet at sidde i en pokerturnering eller i et cashgame, og kun fået dårlige hænder i en lang periode. Så skal man både undlade at spille, men man skal også sidde og glo på at alle de andre de spiller deres hænder.

Dette kan godt være en meget langsommelig og ikke mindst kedelig proces, som de færreste synes er en super fed måde at spille poker på. Det må også være sådan at folkene bag Zoom poker de har haft det, da de smed Zoom poker på tegnebrættet.

Når man spiller Zoom poker, så får man naturligvis tildelt 2 kort som man normalt plejer, når man spiller Texas Holdem poker. Forskellen på Zoom poker og traditionelt poker er, at hvis man får en hånd man ikke mener, er spilbar. Så folder man den som man plejer, men i det sekund du trykker på fold, så bliver du taget med til et nyt bord.

Du skal ikke sidde og vente og se på, at de andre ved bordet de får spillet deres hænder færdig før du selv får en ny hånd. Du får nemlig stukket 2 nye kort i hænderne med det samme, at du lander hos det nye bord. Viser det sig igen, at det er 2 ubrugelige kort, så trykker du bare på fold når det bliver din tur, og du bliver igen kastet videre til næste bord.

Det samme sker, hvis du vælger at se et flop, og derefter folder på floppet, turnkortet eller riverkortet. Så bliver du sendt videre igen, og skal ikke se resten af hånden.

På den måde, er det altså et langt hurtigere spil, hvor man ikke kommer til at sidde og pille bussemænd fordi man ikke er med i hånden.

Du kan prøve Zoom hos PokerStars, hvis du har en gyldig PokerStars konto. Det er 100 % gratis at oprette sig som kunde, og det tager ikke mere end et kort øjeblik at downloade og installere deres pokersoftware.

Bagefter skal du registrere dig, og i denne forbindelse kan du med PokerStars bonuskoden PSP5957. Gøre dig berettiget til at få matchet dine 3 første indskud med 100 % op til i alt $600.