Rasmus ’Jungleras’ Nielsen og Thomas Frøslev ude af EPT Tallinn

Så er det i denne omgang desværre slut for de to skrappe danske professionelle pokerspillere Rasmus ’Jungleras’ Nielsen og Thomas Frøslev i EPT Tallinn.

Jungleras var vild med modstanderne

Rasmus Nielsen udtalte ellers tidligere på dagen at modstanden til turneringen var skræmmende dårlig og derfor må det siges at være en dag hvor ingenting er lykkes for Jungleras eftersom han allerede røg på førstedagen.

Thomas Frøslev udtaler at absolut ingenting er gået hans veje hele dagen. Godt nok fik han et par fine hænder, men flere gange måtte han f.eks. smide esserne på river. Derudover var han ikke helt tilfreds med hvordan de små og mellemstore pots gik i løbet af Dag 1B.

Thomas udtaler blandt andet følgende

– Hvis jeg prøvede at raise med hænder som Konge Bonde Suited fik jeg mange callers og så lavede Small Blind eller Big Blind ofte et squeeze, og så blev det pludselig dyrt at involvere sig uden at have de helt store hænder.

Udover det sørgelige farvel til Rasmus Nielsen og Thomas Frøslev er der desværre ikke meget jubel over de tilbageværede danskere ved turneringen.

Brian Jensen er lige nu det bedste danske navn med en stack på 90.000 chips. Jannick Wrang som ellers også var oppe at runde 90.000 i chips er faldet ned på 55.000.

De øvrige danske counts er som følger

Lars Damgaard Hansen 17.200
Rasmus Larsen 6.600
Anders Jensen 15.000
Jonas Klausen 22.000

Der skal til at ske drastiske ting i den danske lejr for at vi så småt kan håbe på at minimum en enkelt spiller fra Danmark er repræsenteret på finalebordet.