Poker

Vil du spille poker på nettet, men kunne du godt tænke dig at læse lidt mere om de forskellige pokersider, før du kaster dig ud i at bluffe, value-bette, check-raise og alle de andre måder hvorpå du kan satse pengene i poker?

Så er det måske en god idé at rådføre dig hos nogle der virkeligt ved hvad de taler om – nemlig pokerspillerne.

Hos det danske site dk.bonusriders.com, har man efterhånden årtiers erfaring med online poker, helt tilbage fra tiden før Danmark fik en ny spillelovgivning og alt stadig var det vilde vesten på nettet. De erfaringer har man benyttet til at forfatte en række anmeldelser af pokersider samt artikler om pokerstrategi og meget andet. Det koster ikke noget at udvide din pokerhorisont hos Bonusriders, så besøg siden og bliv klogere på poker.

Online poker er stadig en ung branche, men der er sket rigtigt meget i forhold til lovgivning. Heldigvis. Det betyder nemlig, at vi danskere nu kan satse vores penge på betting, poker eller casino – alt efter smag og behag – og gøre det 100% sikkert og lovligt.

Det kræver selvfølgelig, at du spiller poker hos en udbyder med dansk licens, og dem er der et par håndfulde af i Danmark. Når du besøger Bonusriders finder du selvfølgelig også en liste over pokersider med dansk licens, så du kan få din skattefrie poker bonus.

 

Poker er et fascinerende spil

Mange har taget pokerspillet til sig, siden det danske pokerfyrtårn – Gus Hansen – fyldte i sendefladen hos TV2 Zulu for efterhånden 11-12 år siden. Takket være Gus Hansen og andre poker-legender som Phil Ivey, Daniel Negreanu, Phil Hellmuth osv. har succesfulde pokerspillere fået en ansigt udaftil, som vi kan identificere os med, når vi selv spiller.

Det er sjældent en god idé at forsøge at kopiere poker pro’erne spillestil fra dag 1, for det kræver en dyb pokerforståelse for at kunne omfavne alle koncepterne og benytte dem i en succesfuld strategi. Hvis du ikke aner hvorfor du 5-better din modstander, er det måske en god idé at spille lidt mere forsigtigt.

Der findes masser af poker fora på nettet, hvor du kan diskutere strategi med ligesindende passionerede pokerspillere, men i denne fagre nye verden, er en af de bedste måder at lære på at se pokervideoer.

Pokervideoer aka coaching-videoer er noget som man både finder gratis og mod betaling på nettet. De største video-coachingsites tager sig godt betalt, men f.eks. på PokerNet.dk finder du gratis pokervideoer – ovenikøbet med dansk tale.

 

Verdensmesterskabet i Poker

Kan man blive verdensmester i Poker?

Det kan du bande på man kan, og vi har såmænd også haft en dansk én af slagsen. Har du nogensinde hørt om Peter Eastgate? Nå, ikke? Det var ellers den danske pokerhaj som i 2008 vandt godt 50 millioner danske kroner, da han gik hele vejen til sejren i verdensmesterskabet i Poker – også kendt som World Series of Poker (WSOP).

WSOP består af flere end 60 turneringer hvert år, hvor den turneringer der betragtes som verdensmesterskabet kaldes for “Main Event”. Altså, hovedeventet.

Det koster $10.000 at deltage i, men hvis det er lidt ømt for din tegnedreng, så start online, hvor du kan vinde adgang til turneringen via satellit-turneringer eller kvalifikations-turneringer om man vil.

Satellitter til WSOP Main Event kan findes som freerolls (det vil sige helt gratis og uden indskud), men vejen til Las Vegas er som regel meget lang, hvis man vælger freeroll-vejen.

Vi anbefaler i stedet, at du finder nogle satellitter med et buy-in som matcher din pengepung. Det er muligt at starte fra f.eks. $5 og spille sig hele vejen til Las Vegas og World Series of Poker Main Event. Det kræver held og dygtighed, men Peter Eastgate havde kvalificeret sig online, da han vandt i 2008. Det gælder bare om at komme i gang!

Held og lykke ved bordene og må du blive den næste danske verdensmester i poker!