Peter Eastgates WSOP ME 2008 bracelet til salg

Danmarks første WSOP ME vinder Peter Eastgate har offentliggjort at han ønsker at sælge sit armbånd, som han vandt ved WSOP ME. Peter var på daværende tidspunkt den yngste i verden nogensinde til at vinde WSOP ME og også den første dansker nogensinde til at vinde WSOP ME. Af forskellige årsager har den unge Peter Eastgate efterfølgende lagt pokeren på hylden og har nu valgt at skille sig af med det prestige fyldte armbånd som han fik for sin sejr. Han tager dog ikke selv imod pengene som dette armbånd måtte indbringe da han har valgt at donere alle pengene til UNICEF til kampen for udsatte børn.

En stor tanke fra Peter

Det er en stor tanke af Peter Eastgate som selv siger at armbåndet alligevel bare ligger og samler støv på reolen derhjemme. Peter vandt desuden to fornemme ure fra henholdsvis Tiret og Corum, som han også har valgt at sætte til salg sammen med armbåndet hos auktionshuset eBay. Det er i øvrigt Corum der fik den fornemme ære at designe og lave armbåndet, der blandt andet består af 18 karats hvid guld og 291 diamanter af i alt 2,81 karat og har en vægt på 168 gram. Værdien af armbåndet skulle eftersigende have en værdi på ca £10.000, og dertil kommer naturligvis den historiske værdi og prestigen ved at eje et WSOP ME armbånd.

Der er i alt 5 danskere der har opnået at vinde sig et WSOP armbånd igennem tiden, men altså kun Peter Eastgate der har vundet det mest fornemme af dem alle.