Odds og datoer for semifinalerne i DBU Pokalen 2015/16

I sæsonen 2015/16 i DBU Pokalen er vi nu så småt klar til semifinalerne, som alle spilles i april. Se datoerne for semifinaler og finale nederst i artiklen.

Vi mangler stadig at få afgjort kvartfinalerne mellem FCK og Randers og FC Roskilde og AaB, men datoerne for DBU Pokalens semifinaler er nu fastlagt. Semifinalerne i DBU Pokalen spilles over to kampe – ude og hjemme – og datoerne for kampen kan du se herunder.

Ikke afgjorte kvartfinaler: FCK spiller mod Randers d. 16/3-2016, mens Roskilde vs AaB afvikles d. 5. april.

 

Hvem vinder DBU Pokalen i år? Se odds her!

FCK er favoritter til at vinde – ikke bare mesterskabet – men også DBU Pokalen. Først skal FCK selvfølgelig slå Randers ud, men til trods for denne hurdle og at FCK stadig kun er i kvartfinalen, tror bet365 mere på FCK end alle de øvrige hold.

Brøndby kan spilles til odds 4.00, og her er det interessante, at Brøndby møder FCK i semifinalen,  hvis FCK går videre mod Randers.

AGF til odds 6.00 kunne også være spændende, da AGF potentielt kan få en “lettere” modstander i FC Roskilde, hvis Roskilde formår at overraske i deres kvartfinale mod AaB. Det finder vi ud af d. 5. april. Det er dog nu du skal have pengene ind på Roskilde, hvis du tror på 1. divisionsholdet kan gå hele vejen i finalen og vinde DBU Pokalen i år, for bet365 giver odds 41.00 på Roskilde.

Se odds hos bet365 her ->

dbu_pokalen_odds

 

Datoer for semifinalerne i DBU Pokalen

Herunder kan du se skemaet for semifinalerne i DBU Pokalen anno 2015/16.

FCK/Randers vs Brøndby

1. kamp: onsdag d. 6. april

2. kamp: onsdag d. 20. april

Roskilde/AaB vs AGF

1. kamp: onsdag d. 13. april

2. kamp: torsdag d. 21. april

DBU Pokal-finalen

DBU Pokalens finale spilles d. 5. maj i Telia Parken i København.