Nemt at starte med at spille hos Betsafe Poker

Hvis du går med tanken om at finde et godt sted at spille online poker kunne Betsafe Poker være et glimrende valg. Her er det nemlig nemt at komme i gang med at spille, og på mindre end 5 minutter er du klar til at prøve dine evner af ved bordene hvor du samtidig har mulighed for at få en lang række kontante fordele som vil gavne din bankrolle betragteligt meget. Her er der nemlig både bonusser, valueback, særlige kampagner og meget andet på programmet, og derfor er Betsafe Poker et sted der varmt kan anbefales at spille.

Mac venlig software

For at give dig ekstra gode muligheder for at spille online poker er det helt op til dig selv om du vil spille direkte i din browser eller også kan du downloade den fulde software gratis både til “normale” computere og MACs og dermed få den markant bedste oplevelse. Valget er dit, men hvad enten du vælger står Betsafe Poker klar til at byde dig velkommen med en helt valgfri bonus som du kan spille fri i løbet af kort tid.

Valgfri bonus mulighed

Det kan nemlig være svært at spille en bonus fri som er for stor til den aktivitet man har ved bordene, og derfor finder du intet mindre end 6 forskellige bonusser med hver deres egne krav. På den måde har du mulighed for at vælge den bonus som passer bedst til hvor meget du spiller, og det er med til at give dig langt mere værdi når du vælger netop denne udbyder.

Det er svært at remse alle fordelen ved Betsafe Poker op, så du kunne med fordel så gå på opdagelse i deres spændende univers af online poker og tjekke de mange flotte tilbud der gives væk til alle nye kunder. Hold desuden godt øje med deres mange kampagner der ofte har en månedlige værdi på mere end en halv million kroner.