Mulighed for private turneringer hos PKR Poker

Hos PKR Poker har de et glimrende VIP program hvor du kan få adgang til en lang række særlige tilbud som kun gives til kunder der klarer skærene og bliver VIP spiller. Skulle du opnå dette har du blandt andet mulighed for at lave private turneringer, modtage adgang til særlige freerolls og optjene rakeback. Kort sagt er der noget for enhver smag hos PKR Poker, og den fantastiske 3D software er med til at fuldende drømmen om hvordan ægte online poker skal opleves. Benyt derfor denne glimrende chance for at spille et sted hvor du er i centrum og softwaren næsten er så realistisk at du føler du står på dit lokale casino.

Store belønninger

Navnet på VIP programmet hos PKR Poker er Club PKR. Du bliver en del af den famøse klub ved at optjene tilstrækkeligt med point hver måned, og skulle du kvalificere dig til at blive en del af de udvalgte spillere kan du se frem til masser af fede ting. Du vil nemlig modtage en månedlig udgave af det spændende pokermagasin Stacked uden omkostninger såvel som adgang til eksklusive freerolls med store pengepræmier og masser af interessante VIP arrangementer.

Mange tilbud

Tilbuddet om at kunne lave private turneringer er derfor kun en brøkdel af hvad du har i vente såfremt du bliver VIP spiller hos PKR Poker, og du kan kickstarte dit spil med en lækker startbonus på helt op til $800. Dette er en 100 % bonus som derfor kræver et indskud på $800 eller mere for at få det fulde ud af denne enestående bonus. Benyt koden PKRBONUS når du opretter din konto og så vil du desuden modtage 30 % i rakeback hver måned uanset hvor meget rake du bidrager med.

Besøg PKR Poker med det samme og få del i de mange fantastiske tilbud!