Kvalificer dig til EPT hos PokerStars

European Poker Tour er noget af det største inden for live poker, og hvis du tit har gået med drømmen om at komme med til en af de store turneringer og vinde den helt store præmie, giver PokerStars dig nu muligheden. Her finder du nemlig billige satellitturneringer op til hver eneste EPT event, så hvis du ikke er typen der selv vil ligge mere end 20.000 kroner for at spille med i en EPT turnering, kan du altså gøre det langt billigere online hos PokerStars. Lige nu kan du blandt andet kvalificere dig til EPT San Remo og EPT Loutraki for bare €5.45 eller 100 FPP Point.

Stort udvalg

Som ejere af EPT kan PokerStars som de eneste tilbyde dig en billig vej til en af de mange EPT events, så hvis dette er en turneringsserie som du ønsker at være en del af så bør du uden tvivl blive kunde hos PokerStars. Her finder du nemlig også de største online turneringer hver eneste uge, og udvalget af satellitturneringer til alle EPT eventsne er enormt. Lad derfor din vej til EPT starte hos verdens største pokersite hvor du kan vinde en komplet pakke for bare 100 optjent point.

Tilmeld dig med koden PSP7824

Er du endnu ikke kunde hos PokerStars så er det ved at være på høje tid at få oprettet en konto. Hvis du vælger at benytte koden PSP7824 når du tilmelder dig vil en 100 % bonus på op til $600 blive sat ind på din konto lige så snart du indbetaler penge første gang, og så kan du samtidig glæde dig over at bonussen hos PokerStars uden tvivl er den nemmeste at spille fri sammenlignet med de øvrige bonusser man kan få rundt omkring.

Kom derfor forbi PokerStars og kvalificer dig til EPT hele året rundt billigt.

Få PokerStars bonus her!