Kom med til WPT Bratislava med Party Poker

Vind din plads til den kommende udgave af World Poker Tour når arrangørerne bag de spændende turneringer byder dig velkommen til det store slag i Bratislava. Turneringen vil blive spillet i den kendte No Limit Texas Hold’Em variant, og hele turneringen vil foregå på det populære Golden Vegas Casino. Den store turnering har et relativt lavt indskud på $3.700, men nu kan du heldigvis spille dig til en ekstraordinær pakke til denne turnering helt gratis med Party Poker.

Det eneste sted du kan kommed til WPT

Party Poker er nemlig den eneste side på internettet hvor du kan kvalificere dig til de mange spændende World Poker Tour turneringen, og hvis du blot har tålmodigheden, evnerne og en lille portion held kan du vinde en flot pakke til WPT Bratislava kvit og frit!

Hver dag kører der masser af forskellige freeroll turneringer der gratis kan give dig en plads i de store finaler hvor der vil være mindst en enkelt pakke at spille om. Hver pakke har en værdi af $6.000 og inkluderer følgende

Indskud på $3.700 til turneringen

$1.000 i lommepenge til turen

Fire overnatninger på flot hotel

Party Pokers velkendte værtskab under hele turneringen

Dermed kan du komme med til en af årets mest spændende turneringer kvit og frit, og med den samlede pakke skal du hverken tænke på udgifter til hotel eller øvrigt forbrug. De mange pakker kan kun vindes hos Party Poker da de er ejerne bag WPT, og derfor kan det anbefales at lave en konto hos Party Poker og spille med om de mange flotte præmier allerede i dag.

Massser af flotte tilbud for alle

Hvad enten du selv vil betale for at spille med i mange satellitturneringer eller ikke vil risikere noget som helst, har Party Poker masser af flotte tilbud at byde på så du kan sikre dig din plads til braget i Bratislava den 30 marts – 3. april hvor turneringen vil finde sted.

Vind WPT adgang her