Hvorfor bruge Spilforslag?

Der er ingen tvivl om, at det er en indbringende forretning at være bookmaker.
Således tjener mange bookmakere styrtende med penge på, at adskillige personer foretager odds, der ikke går hjem. Mange sætter odds baseret på en mavefornemmelse, hvor man måske har lidt for stor tiltro til sit favoritholds evner, eller måske man har set sig sur på et hold, der har tabt de sidste par kampe i streg.

Mange vælger derfor at lytte til forslag fra andre, men det er oftest spilforslag med ringe kvalitet, når man kigger igennem diverse oddsfora på eksempelvis Facebook.

App’en Spilforslag har sat sig for at gøre op med de tynde forslag. Her har man nemlig professionelle eksperter tilknyttet, der får penge for at lave dybdegående analyser. I denne app vil vi derfor kort belyse, hvorfor Spilforslag slår mange af sin konkurrenter.

 

Der er lagt tid i analyserne

Når Spilforslag betaler sine eksperter, forventer de naturligvis, at der er lagt noget tanke og arbejde bag analysen. Derfor sørger eksperterne altid for at kigge tilbage i holdenes historik for at finde vigtige tendenser, ligesom der også tages højde for vigtige faktorer som skader og karantæner, hvilket kan være en tidskrævende affære at undersøge selv.
Fordelen ved denne arbejdsmetode er, at eksperten altid skriver et stykke tekst, der omhandler, hvorfor han har valgt, som han har. På den måde kan du altid selv analysere, om du mener, hans argumenter holder eller ej.

 

Bedre end de andre

På Facebook og andre sociale medier er der mange, der begynder at følge bestemte selvudnævnte eksperter, blot fordi de har vundet et væddemål eller to for nylig.
Ved Spilforslags eksperter ved man derimod, at det er dygtige folk, der er vant til at vinde; det er derfor, de har fået jobbet!
Derudover er de værd at vælge fremfor bookmakernes egne eksperter, da de neutrale eksperter altid finder den bookmaker, der tilbyder det højeste odds, hvorfor du kan vide dig sikker på, du får den maksimale gevinst.