Gratis spilkonto hos Danske Spil

danske-spil-580x330

Alle der er over 18 og har adgang til både en computer og en internetforbindelse kan gratis oprette en spilkonto hos Danske Spil og spille de forskellige spil.

Besøg linket herover, og opret dig med det samme helt gratis hos Danske Spil. Der er mange fordele ved at spille online, og dem kan du læse meget mere om i denne artikel om Danske Spil på nettet.

Online er nu engang lettest

Hvis man ikke har lyst eller tid til at gå ned til den nærmeste bladhandler og udfylde ens tips eller lottokupon er der heldigvis andre metoder der er væsentligt nemmere og som betyder at du ikke behøver at tage på en længere rejse. Du kan gøre følgende for at komme til at spille på dine favorit tal i lotto:

  1. Stik din kæreste hundrede kroner og bed ham/hende om at køre ned til kiosken og købe 1 stk. lynlotto til dig. Så kan kæresten købe slik for resten af pengene og alle er glade.
  2. Gem kærestens cigaretter og spørg hvis hun alligevel skal ned i kiosken om hun så ikke lige vil købe en lotto med joker med hjem til dig.
  3. Du kan også bare vælge at gøre som tusindvis af andre allerede har gjort. De har oprettet en gratis spilkonto hos Danske Spil, hvorfra man får direkte adgang til alle de spil du overhovedet kan spille gennem Danske Spil. Det er som sagt 100 % gratis at oprette en Danske Spil konto, og du kan tilmelde dig når som helst og hvor som helst.

 

Indbetal til din Danske Spil konto

Når man har oprettet sig som kunde hos Danske Spil kan man efterfølgende spille lige præcis det man har lyst til bare man har penge på kontoen. Det er simpelt at indbetale penge til ens spilkonto og det går både hurtigt og sikkert til.

Man kan enten vælge at indbetale via kreditkort eller via direkte bankoverførsel fra sin netbank.

Masser af spiludbud

Hvad enten du er til sportsspil, hvor du blandt andet kan spille på de store topkampe indenfor både tennis, fodbold, håndbold, baseball og basketball eller du er til de mere traditionelle talspil, hvor du kan spille spil som lotto, lørdagslotto, onsdagslotto, Keno, Bingo og Boxen, er der altid et spil der passer til dine lyster og behov, næsten uanset hvad tid på døgnet du føler trang til at spille.

Alle talspillene er tilgængelige hele døgnet rundt og her er det 100 % dig selv der bestemmer hvad der skal spilles og hvornår der skal spilles. De øvrige sportsspil er naturligvis afhængig af hvornår kampene bliver spillet i virkeligheden.

Live betting

En anden ganske spændende feature hos Danske Spil er at du på udvalgte kampe kan spille live odds. Det betyder simpelthen at på de udvalgte kampe, kan du satse på forskellige udfald mens selve kampen står på. Det gør det at spille meget sjovere og langt mere underholdende når man kan spille på en kamp mens den står på.

Med live spillene kan du spille på en masse sjove spil under kampen som eksempelvis hvem der scorer det næste mål, hvilket hold der får det næste hjørnespark eller hvem der får det næste frispark osv. Danske Spil opdaterer hele tiden kampen og væddemålene så det hele tiden passer til hvordan kampen udvikler sig.

Det er helt sikkert noget man bør prøve hvis man i forvejen er interesseret i sports betting og samtidigt godt kan lide at spille på de forskellige kampe.

Vidensspil

Tips, odds, måljagt, den lange, matchen, resultatet og vinderen – ja kært barn har mange navne, er alle sammen spil du kan spille under sportsspil kategorien hos Danske Spil. Det er alle sammen spil der har noget med sport at gøre, og hører under det man også kalder for videnspil. Her har man mulighed for at drage en større eller mindre fordel på væddemålene hvis man har en lille smule kendskab til de forskellige hold, spillere og kampe.

Det er nok ikke i nogle af de ovennævnte spil man skal forvente at man en dag står og har vundet en eller flere millioner af kroner. Simpelthen fordi at oddsene aldrig vil blive så store og det vil koste en formue, hvis man skulle satse så mange penge på en kamp at man ville kunne hæve en millionpræmie hvis man vandt.

Talsspil og lotto

Hvis man gerne vil have chancen for at vinde millioner af kroner på at spille, så bør man i stedet rette blikket mod deres talspil hos Danske Spil. Her er der op til flere forskellige spil hvor du kan være heldig at blive millionær hvis du vinder.

Det behøver faktisk ikke at koste mere end bare 8 kroner at blive millionær hos Danske Spil. Det kan du nemlig blive hvis du køber dig 2 rækker på onsdagslotto kuponen og du samtidig er heldig at ramme plet med dine 6 vindertal.

I det tilfælde kan du faktisk vinde svimlende med millioner kroner hvis du er heldig at ramme rigtigt hvor du har inkluderet det man kalder for et supertal i vindertallene. Dette kan du læse meget mere om inde på Danske Spil hjemmesiden.

Der findes også almindelig lotto som man i dagligt tale kalder for lørdagslotto. Her er gevinsterne knapt så store, men chancerne for at vinde er til gengæld også en lille smule større end med onsdagslotto. I alt den tid som Danske Spil har udbudt lottospil i Danmark er der faktisk blevet skabt næsten 3.000 lotto millionærer, hvilket faktisk er ret mange, taget i betragtning at der kun bliver spillet 2 spil om ugen.

Masser af millionærer gennem årene

Lotto har været et fast spil på det store spilprogram hos Danske Spil siden premieren tilbage i 1989. Det har altså været på markedet i ca. 22 år og det svarer til ca. 1140 uger. Med lidt hurtig hovedregning er det næsten 3 lotto millionærer om ugen at Danske Spil har skabt i de sidste 22 år.