God Rebuy turnering 4 gange om ugen hos Bet365 Poker

Rebuy turneringer er kommet for at blive. Så nemt kan det siges, og det er noget man med fordel også kan opleve hos Bet365 Poker. Der kører nemlig en særdeles stor Rebuy turnering 4 dage om ugen hvor man kan spille med om mindst $25.000 for et meget rimeligt indskud. Det koster nemlig blot $50+$5 at være med, og når man kigger på den fine struktur og den høje præmiepulje må dette siges at være et glimrende tilbud for alle der har hang til turneringspoker.

Spilles ugens fire første dage

De faste dage er mandag, tirsdag, onsdag og torsdag hvor turneringen bliver spillet 18.45 dansk tid. Dette gør den særligt god for spillere fra Danmark, og der er rig mulighed for at købe sig ind igen hvis uheldet skulle være uden inden for den første time af turneringen. Du kan nemlig foretage ubegrænsede rebuys inden den første pause, og hvis du har fundet ud af styrken bag at have en god stack i en turnering, er der således også mulighed for at lave et add-on for bare $50 uden ekstra gebyr.

Der kan kvalificeres til turneringen

Som enhver anden stor turnering hos Bet365 Poker er mulighederne for at kvalificere sig selvfølgeligt store. Døgnet rundt er der masser af satellitturneringer som udover den store $25.000 Rebuy turnering også kan sende dig med til den store søndagsturnering hvor intet mindre end $200.000 vil være garanteret. Dette gør Bet365 Poker til et ideelt sted at spille for kunder som vil kunne nyde deres spil i sikre og trygge rammer samtidig med de kan vinde stort i de mange garanterede turneringer som spilles hver eneste måned.

Spil med i denne turnering mandag-torsdag hver aften 18.45 og så kunne du også opleve en af de mest action-prægede Rebuy turneringer nogen som helst steder på internettet!