Full Tilt Poker er klar med endnu en MiniFTOPS

Alle turneringsspillere på Full Tilt Poker kan godt begynde at glæde sig, for om kun to uger går det igen løs med MiniFTOPS. Denne fantastiske turneringsserie tager specifikt udgangspunkt i spillere på de lave stakes, hvilket gør den unik i forhold til andre på poker markedet og giver spillere med lille bankroll en chance for at vinde stort.

En tiendedel i indskud

Som altid er buy in til MiniFTOPS en tiendedel af den foregående FTOPS på Full Tilt Poker, hvorfor alle kan være med, mens præmierne er stadig rigtig gode. I løbet af MiniFTOPS finder du $6.000.000 i garanterede præmier og dermed masser af værdi for små buy in. Turneringsserien starter allerede onsdag den 8. september og fortsætter frem til den 19. september, hvor der skal spilles hele 34 events total.

Af turneringer du bør holde et ekstra øje med, kan nævnes to $400.000 garanteret No limit Holdem events, der kun har buy in på $33 hver. Desuden finder du selvfølgelig den populære 2-dages event, der går igen fra forrige år, og kan spilles for $216 med en præmiepulje på hele $600.000.

MiniFTOPS Main Event afslutter som altid serien og garanterer $1.000.000 i præmier for et buy in på $75, hvilket uden tvivl er kæmpe mulighed for en stor gevinst for ingen penge. Der arrangeres selvfølgelig kvalifikationsturneringer til samtlige events, hvorfor deltagelse kan opnås for under $1 til mange MiniFTOPS turneringer, og selv for Full Tilt Poker points kan deltagelse opnås via satellitter.

Du kan købe dig direkte ind til alle events nu eller prøve de mange satellitter, der allerede kører til samtlige MiniFTOPS events. Disse kan klart anbefales, da niveauet er dårligt og du kan vinde adgang til mange events forholdsvis billigt.

Oprettelse hos Full Tilt Poker

Er du en af dem uden en konto på Full Tilt Poker, så bør du tjekke dette tilbud ud samtidig. Lige nu kan du modtage $600 i Full Tilt Poker bonus med dette link, hvilket er markedets højeste og garanterer maksimum værdi på Full Tilt Poker til nye kunder.