Få dine penge tilbage ved 0-0

Står modstanderens keeper bare helt enestående lige i dag eller er angriberne bare helt umulige? Bare rolig; der er ingen grund til, at en 0-0-kamp skal ødelægge dit humør igen.
Betting-giganten Bet365 tilbyder nemlig i en ny kampagne, at du kan få dine penge tilbage, hvis kampen ender 0-0. På den måde sikrer du dig, at en kedelig, målløs affære ikke er helt så skidt, som den plejer.

I det følgende vil vi fortælle dig lidt om 0-0-kampagnen og de regler, der følger heraf.

 

Baggrund for 0-0-kampagnen

For en ægte fodboldfan er der ikke noget bedre end at se en kamp, hvor der scores mål på samlebånd. Alligevel må man dog sande nogle gange, at det bare ikke er sådan, kampen udvikler sig. Angriberne har måske taget de forkerte støvler på, keeperen kan lave den ene verdensklasseredning efter den anden, eller måske er begge hold bare tilfredse med ét point.

0-0-kampe er dog ofte kendetegnet ved at være ret kedelige kampe, og derfor har Bet365 indført 0-0-kampagnen, der forhåbentligt kan hjælpe lidt på humøret, hvis man har brugt 90 minutter på at se kamp uden scoringer.

 

Hvornår kan jeg bruge kampagnen?

Bet365 oplyser, at 0-0-kampagnen gælder for placerede væddemål indenfor Korrekt Score, Halvleg/Fuldtid og Scorecast.

I Korrekt Score handler det om at gætte detkorrekte resultat efter 90 minutter, i Halvleg/Fuld Tid skal du gætte kampens udfald ved halvleg og fuldtid, mens du i Scorecast skal gætte første målscorer og kampens resultat – eksempelvis, Nicklas Bendtner scorer første mål, og Danmark vinder 2-1.

Hvis du derfor har spillet et af disse tre spil, og resultatet ender 0-0, gælder kampagnen.
Ydermere gør der sig et par regler og vilkår gældende, som du kan læse mere om på Bet365s hjemmeside, der blandt andet omhandler, at kampen vil blive afgjort som ’annulleret’ i akkumulatorvæddemål og lignende.

Læs om Bet365 og den fabelagtige 500 kr. mobil bonus, du også kan få hos Bet365.

 

bet365-580x330