EUR 15000 turnering hos Classic Poker

Jo større præmiepuljer jo mere spænding. Det giver sig selv, men ofte skal man lede længe efter spændende turneringer som både tilbyder en stor præmiepulje og et overkommeligt indskud.

Spil med om €15.000 for få penge

Classic Poker valgte for flere år siden at lancere deres daglige Rebuy turnering, hvor man for relativt få penge kan spille med om minimum €15.000. Denne spændende turnering vil køre alle hverdage hos Classic Poker, og det koster blot €30+€3 at deltage. Som nævnt er turneringen af Rebuy format, hvilket giver dig mulighed for at købe flere jetoner i turneringen, hvis du skulle få en uheldig start.

En lækker ting ved denne daglige €15.000 Rebuy turnering er, at man ofte kan finde et overlay. Et overlay betyder simpelthen, at der ikke er nok spillere der har registreret sig til at præmiepuljen overstiger den fortalte garanti. På den måde vil du få mere ud af dit spil og have fornøjelsen af at kæmpe mod langt færre modstandere i jagten på kølige kontanter. Der findes mange muligheder for at spille med i denne turnering, og du vil dagligt finde op til flere satellitturneringer, der giver dig mulighed for at vinde et sæde for meget få penge.

Classic Poker har i det hele taget mange spændende turneringer at byde på. I løbet af sommeren og efteråret vil MCOP køre, som giver dig mulighed for at spille med om intet mindre end €640.000. Denne turneringsserie henvender sig rigtig godt til spillere der ønsker at betale markant lavere indskud, men samtidig gerne vil spille med om masser af euro.

Besøg Classic Poker

Tjek ind på Classic Poker alle ugedage og deltag i denne fremragende €15.000 garanterede turnering. Få desuden €1.000 i Classic Poker Bonus på dit første indskud og se frem til 30 % i rakeback hver eneste måned, såfremt du raker for €100 eller mere.

Lav Classic Poker konto nu.