EUR 10000 jackpot hos Mermaid Poker

Hvis du er en haj til Sit N Go turneringer har Mermaid Poker et fantastisk tilbud til dig. Der er netop blevet lanceret en ny række af jackpot turneringer som har en fastsat præmiepulje. Intet mindre end €10.000 er på spil, og alt hvad du skal gøre for at få den store gevinst ind på din konto er at vinde 6 udvalgte turneringer i træk, og så vil du kunne vinde mere end 70.000 skattefrie danske kroner. Det kan derfor være en rigtig god ide at besøge Mermaid Poker og tjekke disse spændende turneringer som kører hele døgnet rundt.

€10+€2 i indskud

Turneringerne har en fastsat pris på €10+€2 og vil blive spillet på et Full Ring bord med i alt 10 spillere. Vinderen af turneringen vil modtage €50 i præmie og kan derudover gå videre til at spille en mere og forhåbentlig gøre lige så flot form. Derfra kræver det nemlig kun yderligere fem sejre før at den store jackpot er i hus, så det kan være en meget indbringende ide at skifte til Mermaid Poker hvor du som STT spiller også er sikret en fabelagtig aftale. Du kan nemlig med kun €100 i månedlige rake få en fast rakeback aftale på 30 %, og det er med til at give dig rabat på dit spil.

Top 3 bliver betalt

De 3 bedste spillere i hver turnering vil modtage en kontant præmie, og den mindste er på €20. Du kan således fordoble dit indskud ved bare at ende på en tredjeplads, og det er jo ikke nogen helt umulig opgave. Med de mange penge i puljen er Mermaid Poker et glimrende sted at spille, og så er det også vigtigt at alle dine gevinster herfra er skattefrie. Besøg derfor Mermaid Poker med det samme og se om du kan vinde den store jackpot.