Daniel Negreanu langer ud efter Aussie Millions

Der går ikke længe mellem at den canadiske pro Daniel Negreanu kommer med verbale øretæver til forskellige personer indenfor pokermiljøet. Tidligere var det Prahlad Friedman, der fik en gigantisk sviner med på vejen af Negreanu, og nu er det den store turneringsserie Aussie Millions der står for tur fra den evigt beklagende canadiske professionelle pokerspiller.

Mener at strukturen er helt hen i vejret

Således mener Negreanu at strukturen i de forskellige turneringer under Aussie Millions er helt hen i vejret, og det skulle altså være grunden til at han ikke selv er at finde blandt deltagerne i blandt andet Main Event.

Om det vitterligt talt er et spørgsmål om manglede struktur i de mange turneringer, eller om der ligger højere magter bag de hårde udtalelser, er ikke til at vide. Ikke desto mindre er der ingen tvivl om at PokerStars og Full Tilt Poker lige nu er i en sand krig, når det kommer til at have mest indflydelse på poker nu til dags. Full Tilt Poker har således involveret sig dybt i Aussie Millions, og måske kan det være grund til at Daniel Negreanu langer hårdt ud efter Aussie Millions. Daniel Negreanu er som bekendt en del af det famøse Team PokerStars Pro hold, og det kan være en af grundenee til den store jammer.

Daniel Negreanu fortæller blandt andet på et forum følgende omkring Aussie Millions 2011

”Jeg er glad for, at jeg ikke tog til denne turnering og spillede plat eller krone om $100.000. Strukturen passer ikke engang til en $1.000-event.”

Dermed er utilfredsheden ikke til at tage fejl af for Daniel Negreanu, der på alle måder ingenting har til overs for den nuværende udgave af Aussie Millions.

Uvist hvad kritikken skyldes

Om det skyldes brok i privatøkonomien er ikke til at vide, men med en frisk 2. plads i den store highroller turnering ved PCA Bahamas, der var $1.000.000 værd, skulle man mene at canadieren har penge til at spille med, hvis det ikke var for den dårlige struktur.