Cash Splash kampagne hos Betfair Poker

Betfair Poker giver hver måned mere end $8000 væk i en lang række spændende turneringer som enten er gratis eller særdeles billige at spille med i.

Kun på Betfair

Disse turneringer er kun for kunder hos Betfair Poker, og det betyder at du kan forvente et langt mindre felt og langt større chancer for at gå hele vejen og være den sidste der står tilbage på podiet. Intet mindre end 9 eksklusive Betfair turneringer vil være at finde hver dag, og med indskud mellem $0-$0.25 er dette et sandt mekka for hobby og amatørspillere.

Ved at deltage i disse turneringer har du god mulighed for at bygge en poker bankroll hurtigt og nemt. De mange turneringer byder på masser af enten garanterede penge eller added præmier. Derfor er disse turneringer hos Betfair Poker din garanti for høj value og masser af poker på et plan hvor alle kan være med.

Dagligt klokken 16:10

De forskellige turneringer starter hver dag 16.10 hvor Betfair Poker ligger ud med en $20 added turnering hvor du kan være med $0.25. Derefter følger en $50 freeroll 17.10 hvor du uden omkostninger kan være med til at vinde kolde kontanter. Dagen igennem har du mulighed for at være med i alle de turneringer som du har lyst til, det kræver blot at du har en konto hos Betfair Poker.

Skulle du ikke have en konto hos Betfair Poker endnu kan du hurtigt få oprettet en. Du kan som ny spiller hos Betfair Poker vælge frit mellem deres mange sign-up bonusser og nyde godt af de fordele som spillere hos denne side har.

Tjek de mange daglige Cash Splash turneringer hos Betfair Poker og vær med til at vinde din del af de mange kontanter som gives væk hele 9 gang om dagen!

Spil hos Betfair Poker!