Bet365 Poker tilbyder Jackpot STT turneringer

Bet365 Poker har udover deres øvrige fremragende tilbud til dig som pokerspiller også noget helt særligt at byde på. Man kan nemlig som kunde hos Bet365 Poker hvert minut spille med i deres intense Jackpot STT turneringer. Konceptet er forholdsvis enkelt, alt hvad man skal gøre er at spille med i de forskellige typer af Jackpots der varierer i indskud, og hvis du f.eks. skulle gå hen og vinde 4 Dirty Dozen Jackpot turneringer i træk venter der yderligere $2.000 i præmie. Indskuddene og præmier varierer fra småt til stort.

Fort Knox er enorm

Den suverænt største Jackpot findes ved de store Fort Knox STT turneringer. Hvis man vinder 6 af disse turneringer i træk vil man blive belønnet med intet mindre end $50.000 i jackpot. Det er altså mere end 250.000 danske kroner i dagens valuta, og det er på alle måder noget som er attraktivt at tage med sig hjem for at vise ens værd i disse STT turneringer. Man kan spille med i alle typer af STT Jackpot turneringer døgnet rundt hos Bet365 Poker, og så snart du er registreret skal du bare sørge for at vinde det specificerede antal turneringer i træk, og så er du på vej til at vinde dit livs måske største gevinst.

Disse Jackpot turneringer er meget spændende fordi det er minimalt hvor meget det koster at deltage. Som tidligere fortalt varierer både indskud og jackpots, og på den måde har spillere på både lave og høje niveauer chance for at vinde en lækker præmie ved at spille med.

Opret en konto og spil med

Har du endnu ikke en konto hos Bet365 Poker kan du lave en gratis og spille med i Jackpot turneringer. Få desuden op til $1000 i sign-up bonus når du foretager dit første indskud.

Spil Jackpot STT her!